Min sommargarderob

Sommargarderoben. Kanske är det den svåraste säsongen? Historiskt sett har jag i nio fall av tio känt mig felklädd/avklädd/utklädd i typiska sommarplagg, och det är egentligen först nu det sjunkit in att man faktiskt inte behöver känna så. Sommarplagg KAN vara mönstrade/pastelliga/blommiga/blåvita – men de kan också vara somrigare versioner av det man vanligtvis trivs i. Den här sommaren har jag sett till att det blivit så, och känner mig väldigt nöjd med det.

Jag har ju framme alla plagg året om, så egentligen behöver jag inte göra något speciellt inför en ny säsong. Däremot brukar jag skifta fokus en smula när en säsong övergår i en annan, och eventuellt komplettera med lite nytt om det behövs. Nedan ser ni vilka plagg jag kommer luta mig mot de närmsta månaderna. Ingen enorm skillnad från i våras, men det är lite mer färg och lite mer sommar. Det som är nytt är en beige och en svart linneklänning (andra raden) och två ärmlösa blusar (de vita och rosa på översta raden). Och så en kavaj och nya vårkappan längst ner (second hand). Det är väl utvalda plagg i bra material som jag redan nu vet kommer finnas i garderoben länge, länge.

Av nyfikenhet, vilka sommarplagg använder ni mest?

2 Svar på “Min sommargarderob”

  1. A excellent article, I just given this onto a colleague who was doing a analysis on this. And he ordered me lunch because I found it for him :). So let me rephrase that: Thankx for taking the time to talk about this, I feel strongly about it and enjoy learning more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more info? It is extremely helpful for me.
    Amalee Kelwin Tsai

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *